Απίστευτο περιστατικό στην Εφορία… Κάτοικος Δροσερού ήθελε να αφήσει δύο από τα πέντε παιδιά του για να ξεχρεώσει…!

Εφορία Ξάνθη

Απίστευτο περιστατικό στην Εφορία… Κάτοικος Δροσερού ήθελε να αφήσει δύο από τα πέντε παιδιά του για να ξεχρεώσει…!

 

Ένα απίστευτο περιστατικό μας διηγήθηκε εχθές ένας συμπολίτης μας και ειλικρινά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως αυτό συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα και όπως μας δήλωσε, είχε πάει στην Εφορία για να δει κάτι εκκρεμότητες που είχε και έπεσε επάνω σε ένα περιστατικό που όμοιό του δεν έχει υπάρξει από όσο γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με τον συμπολίτη μας, ένας κάτοικος Δροσερού, ήθελε να αφήσει τα δύο από τα πέντε παιδιά του στην Εφορία για να ξεχρεώσει αυτά που του έχουν βεβαιώσει, τονίζοντας πως δεν έχει χρήματα να πληρώσει και πως αν θέλουν μπορεί να τους πάει παλιά στρώματα, σίδερα, παλιά παπούτσια ή ακόμα να αφήσει και τα δύο από τα πέντε παιδιά του για να ξοφλήσει!

Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν από τους εργαζόμενους στην Εφορία για να αποχωρήσει ο άνθρωπος αυτός από εκεί έπεσαν στο κενό, όπου στο τέλος ενημερώθηκε η Αστυνομία και με τη συνδρομή τριών Αστυνομικών, ο οφειλέτης αποχώρησε.

Τώρα, το αν είναι όλα αυτά που μας μετέφερε συμπολίτης μας αλήθεια ή όχι, σίγουρα μόνο μέσα από την Εφορία της Ξάνθης ή από την Αστυνομία μπορούμε να τα μάθουμε, όμως το θέμα είναι πως αν όντως συνέβησαν, τότε όντως η κατάσταση έχει ξεφύγει και κάποια στιγμή οι αρμόδιοι θα πρέπει να κάνουν κάτι σοβαρό…

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας