Απίστευτο και όμως Ελληνικό και Περιφερειακό… Ψάχνουν και δε βρίσκουν τον φάκελο του Έργου της Γέφυρας που τμήμα της Κατέρρευσε. Τηλεφωνούν ακόμα και σε συνταξιούχους της Δ. Τεχνικών Υπηρεσιών

  IMG_3882

Απίστευτο και όμως Ελληνικό και Περιφερειακό… Ψάχνουν και δε βρίσκουν τον φάκελο του Έργου της Γέφυρας που τμήμα της Κατέρρευσε. Τηλεφωνούν ακόμα και σε συνταξιούχους της Δ. Τεχνικών ΥπηρεσιώνIMG_3884

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της Ιστοσελίδα η «Φωνή της Ροδόπης» αναφέρει πως: Την έκθεση διαπίστωσης των πραγματικών περιστατικών με καταγραφή του ιστορικού μελετών κατασκευής και συντηρήσεων της γέφυρας Κομψάτου ζήτησε σήμερα (11/9) από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ροδόπης ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια της κατάρρευσης.

IMG_3883

Κάτι τέτοιο όμως προς το παρόν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και αυτό γιατί ο φάκελος του έργου, το οποίο δημοπρατήθηκε το 1993, φαίνεται πως έχει χαθεί!!!

Το ακόμα πιο τραγελαφικό στην υπόθεση είναι ότι από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών τηλεφωνούν μέχρι και στα σπίτια συνταξιούχων σήμερα υπαλλήλων προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν έστω μια ιδέα που μπορεί να βρίσκεται ο φάκελος.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας